Vår expert Eva Johansson

Vårt mentala koncept

En mycket viktig del av vårt koncept är den mentala delen. Det innebär att vi har väldigt höga krav på kunskap, erfarenhet och kompetens inom detta område. Vår expert Eva Johansson har arbetat professionellt inom sitt område sedan början av 1990-talet. Hon arbetar med siktet inställt på att ”inspirera och coacha människor till livslång personlig utveckling genom att lära ut enkla och kraftfulla redskap för att bättre kunna hantera livet med alla dess möjligheter”.

Utbildare och föreläsare

Eva är bl.a. licensierad Mental Tränare, Avslappningslärare, Coach och NLP Trainer. Hon är också författare till flera böcker, har gjort ett antal uppskattade appar och cd-skivor med avslappning och mental träning för olika ändamål och är även en anlitad expert i olika sammanhang. Eva är upphovskvinna till de webbaserade utbildningarna Livskörkortet, Självbildsskolan, Life’s Driver’s License, Sömnskolan, Slutstressat och Mindfulskolan. Spännande utbildningar med dokumenterat goda resultat.

Eva är en proffsig och varm föreläsare som utmanar åhörarna att se och ta sitt eget ansvar och på allvar bli bra chaufförer i livet. En inspiratör och utbildare som är engagerande och med glimten i ögat. Hon brukar också få feedback på förmågan att göra allt begripligt, enkelt och konkret. Med Evas hjälp erbjuder vi också utbildningar och föreläsningar till våra kunder, för att kunna öka intresse och medvetenhet om det egna välbefinnandet. Om ni så önskar så ordnar vi med utbildning som leder till att ni får egna certifierade stresshanterare i er verksamhet. 

Eva Johansson

Skräddarsytt

Tillsammans med Eva Johansson kan vi erbjuda skräddarsydda utbildningar och föreläsningar, om ni önskar så ordnar vi med utbildning som leder till att ni får egna certifierade stresshanterare i er verksamhet.

Exklusiva träningsprogram

I vårt koncept ingår olika program för mindfulness, avslappning och mental träning som Eva utvecklat och tagit fram exklusivt för oss. Klicka här för ett smakprov (3.9 mb).