Vårt återhämtningskoncept

Massage och avslappning

Vi på ErgoNova har specialiserat oss på att förebygga stressrelaterad ohälsa och att öka välbefinnandet hos medarbetare i företag och organisationer.

Vårt återhämtningskoncept ger användaren en snabb, effektiv och skön energipåfyllning både fysiskt och mentalt. Detta sker i våra återhämtningsfåtöljer, både genom massage och genom mental avslappning.

Regelbunden användning motverkar effektivt negativ stress, skapar en bra grund för att utveckla och behålla en god hälsa och ger alla möjlighet att hitta sin balans mellan påfrestning och vila. Det stimulerar även produktionen av hormonet oxytocin, som brukar kallas ”lugn-och-ro-hormon” som påverkar kroppens alla uppbyggnadsprocesser positivt. 

Massagefåtölj

24-timmars app

I vårt koncept ingår olika program för mindfulness, avslappning och mental träning som vår samarbetspartner Eva Johansson utvecklat och tagit fram exklusivt för oss. De finns samlade på vår app - som finns för både iOS och Android. Den erbjuder fler mentala lösningar och kan användas när och var det så önskas. Det ger användarna möjlighet till en bra och regelbunden återhämtning och skapar de bästa förutsättningarna för att uppnå och behålla en god hälsa. 

Kostnadseffektivt koncept

Vi erbjuder alltså ett komplett koncept som hjälper användaren att behålla ork och fokus, matcha arbetskraven och samtidigt ha energi och lust kvar till en önskad fritid med en hög livskvalitet. Alla har nytta och användning av vårt återhämtningskoncept, oavsett hälsonivå idag. Det är en kostnadseffektiv insats som minskar sjukfrånvaro samt ökar både prestationsförmåga och välbefinnande till lägre månadskostnad än vad en enda sjukdag för en enda person kostar.

Våra priser är konkurrenskraftiga; från 1390 kr till 2590 kr i månaden - ca 50 kr om dagen för att främja medarbetarnas hälsa. Det är inklusive leverans, fullservice och utbildning. 

Broschyr

Ladda gärna hem vår konceptbroschyr i pdf-format för mer information.

ErgoNovas koncept för återhämtning

Prova utan kostnad

För oss är det viktigt att ni får ett återhämtningskoncept som fungerar just för er. För att ge er tillfälle att utvärdera och tycka till om konceptet får ni prova det på er arbetsplats innan ni bestämmer er.

Kontakta oss så berättar vi mera