Jobba med oss

Något för dig?

Är du - eller är du sugen på att bli - egenföretagare och en fena på kundrelationer? Vill du ha möjligheten att hjälpa andra människor till en bättre vardag? Då vill du fortsätta att läsa!

Vi hinner inte med och behöver förstärka omgående med flera representanter över hela landet.

Arbetsområdet kan vara stort men all verksamhet utgår från egen lokal, vilket kan vara hemifrån eller egenhyrt kontor. Du kan alltså rent geografiskt vara baserad vart som helst. Vi erbjuder tre olika koncept till våra kunder med inriktning återhämtning/medicinsk avkoppling. Produkterna som kommer från Panasonic och Wellness Nordic främjar välmående och hälsa, de är mycket uppskattade och har en avstressande och hjälpande effekt för många människor.

Du kommer arbeta med en bred kundstock då i princip alla arbetsplatser är potentiella kunder. Vi har ett existerande kundregister som du till viss del kan ta över, sedan har du all möjlighet i världen att skapa din egen livsstil då lönen är helt provisionsbaserad!

Vi har idag elva medarbetare i denna roll, men befinner oss i expansiv fas och ambitionen är att dubblera styrkan fram till 2019. Som en i teamet får du ta del av interna utbildningar samt gemensamma resor och aktiviteter. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten börjar med en introduktionsutbildning där du lär dig grunderna för att skapa och behålla nöjda kunder. Arbetsuppgifterna innehåller fortsatt:

  • Prospektering och säljmöten
  • Leverera och installera produkterna
  • Utbilda personal i hur produkterna fungerar
  • Delta i mässor och andra aktiviteter

Hur produkterna och koncepten fungerar är något du lär sig under introduktionsutbildningen och i jobbet, inget du behöver kunna sedan tidigare. Du kommer arbeta självständigt med hela processen för både nya och befintliga kunder vilken innefattar allt från att nå ut till nya kontakter men också utveckla samarbetet med nuvarande kontaktnät och kunder.

Vi söker dig

Du har tidigare erfarenhet av sälj B2B och är duktig på att skapa relationer. Alternativt har du bakgrund inom sjukvården såsom exempelvis arbetsterapeut och gillar försäljning och kundrelationer.
Dina personliga egenskaper är dock viktigast, vi tror att de är avgörande för hur väl du kommer trivas och lyckas i denna tjänst. 

Du ska vara villig att lära då du kommer behöva vara insatt i många olika diagnoser och samtidigt lära dig om hur kroppen reagerar på negativ stress samt hur vi arbetar för att förebygga och ta hand om den problematiken. Du drivs av att kunna hjälpa andra människor och känslan av att erbjuda en hjälpande produkt. Det är viktigare att kunna ta folk och vara social än att du är en säljare ut i fingerspetsarna. Det är meriterande med erfarenhet av hälsoarbete och eller arbete med hjälpmedel men det är inget krav. Du ska vara duktig på svenska och engelska i både tal och skrift samt ha körkort och tillgång till egen bil.

Frågor besvaras av Jonas Pettersson på telefon 060 -12 12 30. Skicka ditt CV och ansökan till info@ergonova.se