Om oss

Vår affärsidé

Vi utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande - på jobbet, i offentliga miljöer och i hemmet. 

Vi hjälper företag och organisationer till långtidsfriska medarbetare och vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar.

ErgoNova

Verksamheten

Vår ambition är att kunna erbjuda så flexibla och skräddarsydda lösningar som möjligt, med olika förslag på utrustning, utbildning och verktyg för ökat välbefinnande.  Vi har många års erfarenhet och kunskap när det gäller stress och återhämtning, en kunskap vi vill använda och sprida i arbetslivet.

Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

ErgoNovas representanter arbetar lokalt över hela Sverige. Vi har alla många års erfarenhet och kunskap inom vår verksamhet. Detta kombinerat med de bästa produkterna gör att vi alltid kan ge våra kunder det de vill ha. Produkterna håller absolut högsta klass när det gäller mångsidighet, funktionalitet och kvalitet.

Läs mer om våra koncept

ErgoNovas Återhämtningskoncept 

ErgoNovas Relax

RotoBed®

ErgoNovas Gungstolskoncept

Ta kontakt

Här finns alla uppgifter du behöver för att kontakta oss

Vår integritetspolicy

Här kan du läsa mer om vår integritetspolicy